Öne Çıkanlar 2024 Yılı Kurban Bayramı Mesajları polis memurları 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu Avrupa Birliği 2451 sayılı Kanun

Başıboş Köpeklerle İlgili Taslak Meclis'e Gelecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''Taslak halinde henüz, üzerinde çalışılıyor. Taslak önümüzdeki ya da sonraki hafta Meclise gelecek.'' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''İran'a taziyelerimizi sunuyoruz. Bu zor günlerinde kardeş İran'ın yanındayız. Kaza yerini Akıncı İHA tespit etti. Akıncı İHA zorlu koşullarda bir uçuş gerçekleştirdi.

Netanyahu ve yanındakiler savaş suçundan sorumlu. Umarız bu kişiler hakkında tutuklama kararı çıkar. Bu gecikmiş bir taleptir umarız karara dönüşür. İspanya, Norveç ve İrlanda'nın Filistin'i tanıma kararı memnuniyet vericidir. 3 ülke de tarihin doğru tarafındadır. AB'nin tümü Filistin'i tanımalı. ABD'den duymamız gerekenleri duyuyoruz.

Daha önceki seferberlik tüzüğü 1990 yılında hazırlanmıştı. Şimdi değişen jeopolitiğe uygun şekilde güncellendi. Değişen koşullarda belgelerin güncellenmesi gerekiyor. Çok büyük değişiklikler oluyor dünyada güvenlikle ilgili. Daha önce değişecekti deprem nedeniyle ertelendi. Olağan bir şekilde güncellenmiştir.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.