Öne Çıkanlar Hakmar Express A101 9 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler Koronavirüs öğretmen Hazine ve Maliye Bakanlığı

Deprem Bölgesinden Konutlar Ne Zaman Teslim Edilmeye Başlanacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 26 Ocak 2024 tarihinde sosyal medya hesabından ''AK Parti Genel Başkanvekilimiz Sayın Mustafa Elitaş ve Genel Başkanvekili Yardımcımız Sayın Hacı Turan ile bir araya gelerek deprem bölgesinde sürdürdüğümüz imar ve ihya çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, vatandaşlarımızın güvenle yaşayacakları tamamlanan konutlarımızı Şubat ayı başından itibaren toplu olarak teslim etmeye başlıyoruz. Sonrasındaki dönemde de her ay, anahtar teslimlerine etap etap devam edeceğiz.'' dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 24 Ocak 2024 tarihinde sosyal medya hesabından ''Depremden etkilenen 11 şehrimizde, ilçe ve köylerimizde tamamladığımız konutlarımızı; Şubat ayı başından itibaren toplu olarak teslim etmeye başlayacağız. Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü 6 Şubat’ta da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, depremzede kardeşlerimizle bir araya gelerek evlerimizin anahtar teslim törenini gerçekleştireceğiz. Sonrasındaki dönemde de her ay, anahtar teslimlerine etap etap devam edeceğiz.Yağmur çamur demeden, zaman kavramı gözetmeksizin çalışarak tüm depremzede kardeşlerimizi sıcak ve güvenli yuvalarına kavuşturacağız.'' demişti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından inşasına başlanan konutlar için kura çekimi 1 Şubat 2024 tarihinde, teslimat ise 6 Şubat 2024 tarihinde yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.