Öne Çıkanlar 2024 Yılı Mayıs Ayı Balık Burcu İş Yorumu Engelsiz Fakülte ve Engelsiz Kampüs Bayrakları atama Milli Eğitim Bakanlığı Trafik Adabı

Gönüllü Kamp Lideri Aranıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Gençlik Kamplarına katılan gençler için rol model olan, gençleri yönlendiren, grup dinamiklerini etkin bir şekilde yönetebilen, yeteneklerini, bilgisini ve uzmanlığını paylaşan kişiler arasından seçilecek Gönüllü Kamp Liderlerine üç dönem halinde 6 gün süreyle eğitimler verilecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, ''Hem konsept hem de uygulamayı geliştirip güncelliyoruz. Hedefimiz; gençlerimizin ihtiyaçlarına uygun yenilikçi gençlik kampı programlarıdır.

Gençlik Kamplarımız, gençlerimizin serbest zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirebilmeleri için büyük bir fırsat sunuyor. Bu kamplar, gençlerimizin sosyal, kültürel ve sportif anlamda gelişimlerine önemli sağlıyor ayrıca kötü alışkanlardan uzak durmalarında sağlıklı, kaliteli bir hayat yaşam sürmelerinde önemli bir rol üstleniyor. Gönüllü kamp liderleri ise bu süreçte gençlerimize rehberlik ederek, onların gelişimine doğrudan bir etki yapıyor. Bu yıl yapacağımız 660 yeni gönüllü kamp lideri alımı ile programımızı daha da güçlendirmeyi ve gençlerimize daha kaliteli bir deneyim sunmayı hedefliyoruz.

Kamplarımıza ülkemizin dört bir yanından gelen gençlerimiz kendilerine sağlanan bu imkândan yararlanabiliyor. Ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığınca karşılanıyor. Farklı illerden gelen gençlerimiz arasında kültür aktarımı oluyor. Gençlerimiz burada yeni arkadaşlıklar ediniyor. İşte bu noktada Gönüllü Gençlik Liderlerimizle gençlerimizin gelişimine katkı sunmak amacındayız. Gençlik merkezlerimiz, gençlik kamplarımız, spor tesislerimiz, genç ofislerimiz ve daha birçok alanla gençlerimizin hayatlarına faydalı bir şekilde dokunabilmek için daima çalışmaya devam edeceğiz.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.