Öne Çıkanlar Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esasları BİM 12 Ağustos 2022 Aktüel Ürünler Mahalli İdare Birlikleri Personeli Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme Başvuru Duyurusu engelli

Hacı Adaylarına Önemli Hatırlatma

Yapılan açıklamada ''2024 Yılı Hac vizenizin zamanında alınabilmesi için SAUDİ VİSA BİO uygulaması üzerinden vize başvuru işlemlerinizi yapmayı unutmayınız… Suudi Arabistan Krallığı Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılması zorunlu tutulan vize başvuru işleminizi mobil uygulama üzerinden bireysel olarak gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

2024 Yılı Hac vize ön başvuru işleminizin nasıl yapılması gerektiğini, Genel Müdürlüğümüzün (@hacveumredib) YouTube kanalımızdaki videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz.

Hac vize ön başvuru işlemlerinin nasıl yapılacağı ile ilgi hazırlanan videomuzu izlemek için BARKOD’u okutunuz.'' denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.