Öne Çıkanlar Fatma AFYONCU LGS Görevli Ücretleri Siirt 2023 Yılı Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları Acil Tıp Teknisyenleri Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelik

Kariyer Kapısı İşe Alım Platformu Konulu Resmi Yazı

İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay imzalı resmi yazıda ''1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 527/E/I-a-5 ve izleyen maddeleriyle; ''Kamu kurum ve kuruluşlarında seçme, yerleştirme, atama ve terfiler için yetkinlik ve ölçütlerinin analizine ve geliştirilmesine, liyakat temelli ölçümlere göre atama ve terfilerin gerçekleştirilmesine, ikame personel planlaması dahil kamu çalışanlarının kariyer planlarının oluşturulmasına destek olmak, uygulamaları takip etmek ve değerlendirmek; kamu kurum ve kuruluşlarındaki istihdam ilanlarının kamuoyu ile daha etkin ve şeffaf biçimde paylaşılması için sistemler geliştirmek, mevcut kurum ve kuruluşların bu konudaki faaliyetlerini izlemek'' görevleri Başkanlığımıza tedi edilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.