Öne Çıkanlar direksiyon eğitimi dersi uygulama ve değerlendirme komisyonu sözleşmeli sağlık personeli Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği Rize sahur vakitleri e devlet soy ağacı sorgulama

Kur’an-ı Kerim Basım ve Yayım Kriterleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik (28 Haziran 2024)

Resmî Gazete

28 Haziran 2024 CUMA

Sayı : 32586

YÖNETMELİK

Cumhurbaşkanlığı (Diyanet İşleri Başkanlığı)’ndan:

KUR’AN-I KERİM BASIM VE YAYIM KRİTERLERİ HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1- 2/11/2022 tarihli ve 32001 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Kur’an-ı Kerim Basım ve Yayım Kriterleri Hakkında Yönetmeliğin 9 uncu maddesinin dördüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“(4) Yurt dışı menşeli olup basımı ülkemizde yapılan eserler ile yurt dışından ithal edilecek eserler için yurt içinde satılmamak şartıyla sorumlu kişi veya kuruluşlar Kuruldan izin belgesi alır. Başkanlık, bu eserlerin ithali ve yurt dışına çıkışı sırasında Kurul tarafından verilen iznin denetlenmesini, ilgili kurumlardan talep edebilir. İzin belgesi bulunmayan eserler hakkında 11 inci madde hükümlerine göre işlem tesis edilir.”

MADDE 2- Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3- Bu Yönetmelik hükümlerini Diyanet İşleri Başkanı yürütür.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.