Öne Çıkanlar ŞOK Aktüel Ürünler Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı refah payı sözleşmeli personel tezsiz yüksek lisans uygulaması

613 Geçici İşçi Alınacak (TÜRKŞEKER)

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ''Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere çeşitli branşlarda toplam 613 geçici işçi alımı gerçekleştireceğiz. Ailemize katılacak yeni mesai arkadaşlarımız köklü kuruluşumuzun gücüne güç katacak. Hayırlı, uğurlu olsun.'' açıklamasında bulunmuştu.

4857 Sayılı Kanun'a Tabi Geçici İşçi Alımı (Ortaöğretim Mezunu) Hakkında Duyuru Türkşeker Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı.

Şirketimizdeki Şeker Fabrikalarında Ortaöğretim mezunu kampanya ve mevsimlik işlerde her yıl 6 ay çalıştırılmak üzere 288 Mekatronik Bakım Onarım Teknisyeni; 81 Bilgisayarlı Makine Teknisyeni; 81 Makine Teknisyeni; 80 Kimya Teknisyenİ; 27 Makine Bakım Onarım Teknisyeni; 21 Elektrik Teknisyeni; 15 Tarım Makinaları Teknisyeni; 10 İnşaat Teknisyeni; 5 Bilgisayar Teknisyeni; 2 Mekaniker Buhar Kazanları Teknisyeni; 2 Metal Teknolojisi Teknisyeni; 1 Endüstriyel Otomasyon Teknisyeni olmak üzere 613 Geçici İşçi alınacak.

ALIMLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

1- Alınacak işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır.

2- Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine yapılabilecektir. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesinden 11.09.2023 tarihinden itibaren öğrenilebilecektir.

3- Fabrikalarımıza alınacak personelin niteliklerini ve sayılarını gösteren tablolar ilişiktedir.

İLAN

Anahtar Kelimeler:
Geçici IşçiTÜRKŞEKER
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.