Öne Çıkanlar engelli A101 Aktüel Ürünler Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği yüz yüze eğitim öğretim elemanı

3+1 Sözleşmeli Memurları İlgilendiren Talep

Kamu Birliği Konfederasyonu ve Genç Sağlık Sendikası Genel Başkanı Osman Kaya, ''3+1’in Düşürülmesi İçin Tarihi Adımı Atıyoruz! 3+1 sözleşmeli olarak atanan meslektaşlarımızın daha fazla mağduriyet yaşamaması tüm sponsorluğunu üstleneceğimiz bir organizasyona imza atıyoruz! 

3+1 sözleşmeli olarak atanan meslektaşlarımızın yaşadığı mağduriyeti en gür sesle dile getirmek adına, ailesinden, eşinden, yavrusundan, annesinden babasından ayrı kalan tüm GENÇLER için!

3-4 Mayıs tarihlerinde Ankara’da gerçekleştireceğimiz bu şuraya sendika adı ve 3+1’liler için görüşü fark etmeksizin tüm sağlık sendikalarını davet ediyorum. Gelin, 3+1’liler için sürdürdüğümüz mücadelenin etrafında kenetlenelim!'' dedi.

Kamu Birliği Konfederasyonu ve Genç Sağlık Sendikası Genel Başkanı Osman Kaya, ''Sağlık ve sosyal hizmetler iş kolunda faaliyet gösteren tüm sendikalara çağrımdır. Gelin hep beraber 3+1 sisteminin 1+1’e inmesi için 3-4 Mayıs tarihlerinde Ankara’da düzenleyeceğimiz Sağlık Şura’sında buluşalım. Gelin bu sorunu beraber çözelim. Gelin birlikte başaralım. Sağlık ve sosyal hizmetler iş kolunda; 158.794 kişi 3+1’li. Bu sistemi 1+1’e indirerek aile bütünlüğünü korumamız, mazeret tayinlerinin önünü açmamız lazım. Tüm sendikalara çağrımdır. Gelin bu konuda ortak hareket edelim. Bir araya gelip bir şura düzenleyelim. Sonrasında tüm sendikalar TBMM yetkilileri ve Bakanlığımız ile bir araya gelip bu sorunun çözülmesi için çalışalım. Zira görevi başında ki 158 bin genç ve yarınlarda atanacak onbinlerce genç bizden bunu bekliyor. Sendikalar sorunlara çözüm bulmak için varlar. Sağlık ve sosyal hizmetler kolunda toplam 50 sendika var. Sendikalı personel sayısı 500.000! 500.000 kişi bizlerin sorunlarını çözeceğine inandığı için üye olmuş durumda. Gelin bizlere olan bu güveni boşa çıkartmayalım, sorunlara beraber çözüm bulalım.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.