Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen 2024 Yılı Destekleme Ve Yetiştirme Kursları EKılavuzu A101 25 Nisan 2024 Aktüel Ürünler İletişim Başkanı Fahrettin Altun

7518 Sayılı Karar Resmi Gazete'de

Ekli ''Kamu İhale Kurumu Teşkilatı ve Personelinin Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik''in yürürlüğe konulmasına, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 53'üncü maddesi gereğince karar verilmiştir.

KAMU İHALE KURUMU TEŞKİLATI VE PERSONELİNİN ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1- 16/11/2009 tarihli ve 2009/15611 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Kamu İhale Kurumu Teşkilatı ve Personelinin Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğin 1'inci maddesinde yer alan '', atanmaları'' ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır.

MADDE 2- Aynı Yönetmeliğin 32/A maddesinin başlığı ''Kadro unvanlarına atanacak personelde aranacak nitelikler'' şeklinde değiştirilmiş, birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü fıkraları yürürlükten kaldırılmış, beşinci fıkrasında yer alan ''ayrıca aşağıdaki şartlar'' ibaresi ''aşağıdaki nitelikler'' şeklinde değiştirilmiş ve aynı fıkranın (ğ) bendinde yer alan ''on'' ibaresi ''on beş'' şeklinde değiştirilmiştir.

MADDE 3- Aynı Yönetmeliğin 39'uncu maddesi yürürlükten kaldırılmıştır.

MADDE 4- Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 5- Bu Yönetmelik hükümlerini Kamu İhale Kurulu Başkanı yürütür.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.