Öne Çıkanlar Hakmar Express Koronavirüs Hazine ve Maliye Bakanlığı Hakmar Express Aktüel Ürünler Mahmut Özer

Bakan Bayraktar'dan Personel Alımı Açıklaması

2024 yılı sürekli işçi ve memur istihdamı kapsamında; Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nce, İŞKUR VE ÖSYM üzerinden Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/Eskişehir) 162, Bigadiç ve Bandırma İşletme Müdürlüklerine (Balıkesir) 56 olmak üzere toplam 218 personel alımı yapılacaktır.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ''Katma değerli madencilik anlayışımız ile ülkemizi bu alanda net ihracatçı konuma getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Bu anlayışla üretim, satış ve rezervde dünyada ilk sırada olduğumuz bor madenlerimizi ekonomiye kazandırmak için Eti Maden bünyesinde nitelikli insan kaynağımız ile oluşturduğumuz tesislerde uç ürün haline getiriyoruz.

Türkiye Yüzyılı'nı madenin de yüzyılı yapma hedefimizde, bor işletmelerimizde bizlerle omuz omuza çalışacak olan yeni yol arkadaşlarımızı şimdiden tebrik ediyorum.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.