Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı evde eğitim sağlık istasyonu öğretmen emeklilikte yaşa takılanlar

Günün Önemli Kararları (10 Haziran 2022)

2022/288 Karar Sayılı Karara göre; Çevre Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığında açık bulunan Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İdris ERTUŞ atanmıştır.

2022/289 Karar Sayılı Karara göre; Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Özel Öğretim Kurumlan Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ömer İNAN atanmıştır.

2022/290 Karar Sayılı Karara göre; Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ertuğrul KARALAR atanmıştır.

2022/291 Karar Sayılı Karara göre; Milli Eğitim Bakanlığı; Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir GÜL, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Kemal Varın NUMANOĞLU 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.