Öne Çıkanlar Hakmar Express Koronavirüs Hazine ve Maliye Bakanlığı Hakmar Express Aktüel Ürünler öğretmen

Günün Önemli Kararları (14 Kasım 2023)

2023/497 Karar Sayılı Karara göre; Moritanya İslam Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Burhan KÖROĞLU atanmıştır.

2023/498 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2,3 ve 4 üncü maddeleri gereğince; Uruguay Doğu Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Tunca ÖZÇUHADAR, Türkmenistan Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Ahmet DEMİROK, Eritre Devleti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine Mehmet KÜÇÜKSAKALLI, atanmıştır.

2023/499 Karar Sayılı Karara göre; Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu Başkanlığına, İkinci Başkan Davut MENTEŞ, İkinci Başkanlığına Mehmet VERİM, Üyeliğine Nevzat ŞEN, Üyeliğine Ömer Faruk ÖZTÜRK, Üyeliğine Tayfun AKSOYAK, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci maddeleri ile 47 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 5 inci maddesi gereğince atanmıştır.

2023/500 Karar Sayılı Karara göre; Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu Üyeliğine, 26/9/2011 tarihli ve 660 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 4 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci maddeleri gereğince Didem YETER GÜLER atanmıştır.

2023/501 Karar Sayılı Karara göre; Vakıflar Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Gençlik ve Spor Bakanlığı Başmüfettişi Erkan ÖMEROĞLU atanmıştır.

2023/502 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Vakıflar Genel Müdürlüğü; Konya Vakıflar Bölge Müdürü Nurullah OSMANLI, Ankara Vakıflar Bölge Müdürü Ferhat TÜRKOĞLU görevden alınmış; Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Yılmaz KILINÇ, Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğüne, Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürü Gökhan BAHÇECİK, Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Mikail AKILLI, Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Sebahattin ERDOĞAN, Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Yusuf DURAL atanmıştır.

2023/503 Karar Sayılı Karara göre; Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyeliğine, 6339 sayılı Kanunla onaylanması uygun bulunan "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kırgız Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi'nin İşleyiş Esaslarına Dair Anlaşma"nm 5 inci maddesi ve "Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Tüzüğü"nün 4 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Prof. Dr. Halim Haldun GÖKTAŞ atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.