Öne Çıkanlar Sağlık Bakanlığı öğretmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sözleşmeli personel Hazine ve Maliye Bakanlığı

Günün Önemli Kararları (19 Mart 2024)

2024/74 Karar Sayılı Karara göre; Devlet Arşivleri Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Murat YILDIZ atanmıştır.

2024/75 Karar Sayılı Karara göre; Milli Saraylar İdaresi Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına, 3 sayılı maddeleri gereğince Milli Saraylar İdaresi Başkanlığında açık bulunan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü Abdülhamit TÜFEKÇİOĞLU atanmıştır.

2024/76 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Milli Eğitim Bakanlığı Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN görevden alınmış ve bu suretle boşalan Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yusuf TÜFEKÇİ atanmıştır.

2024/77 Karar Sayılı Karara göre; Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğüne Şali YILDIRIM, Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğüne Rıza UÇAN 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.