Öne Çıkanlar Hakmar Express Koronavirüs Hazine ve Maliye Bakanlığı Hakmar Express Aktüel Ürünler Mahmut Özer

Günün Önemli Kararları (27 Ocak 2024)

2024/15 Karar Sayılı Karara göre; Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 6 ncı maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Yalçın AYDİN atanmıştır.

2024/16 Karar Sayılı Karara göre; Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Orhan Deha DEDE, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

2024/17 Karar Sayılı Karara göre; Ekli listede yer alan kişiler belirtilen görevlere, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

2024/18 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İçişleri Bakanlığı Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İNCİ, Iğdır İl Emniyet Müdürü Oğuzhan YONCA, Siirt İl Emniyet Müdürü Hakan YILDIRIMOĞLU görevden alınmış; Adana İl Emniyet Müdürlüğüne Ahmet Hakan ARIKAN, Iğdır İl Emniyet Müdürlüğüne Erden SAKARYA, Siirt İl Emniyet Müdürlüğüne Necmettin ÖZTÜRK, atanmıştır.

2024/19 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Kültür ve Turizm Bakanlığı Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Halil ÇALIŞIR görevden alınmış ve bu suretle boşalan Kırşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Fikret FİDAN atanmıştır.

2024/20 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Kültür ve Turizm Bakanlığı Kilis İl Kültür ve Turizm Müdürü Cuma ÖZDEMİR görevden alınmış ve bu suretle boşalan Kilis İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Hüseyin ERKMEN atanmıştır.

2024/21 Karar Sayılı Karara göre; Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri ile 4 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 588 inci maddesi gereğince İsmail DOĞAN atanmıştır.

2024/22 Karar Sayılı Karara göre; Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Başmüfettişliklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince ekli listede yer alan Ticaret Müfettişleri atanmıştır.

2024/23 Karar Sayılı Karara göre; Karayolları Genel Müdürlüğünde açık bulunan 6. Bölge Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ahmet Bülent BÜYÜK atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.