Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Günün Önemli Kararları (28 Haziran 2022)

2022/306 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince; Belçika Krallığı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Haşan ULUSOY, Zimbabve Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Hakan KIVANÇ, merkeze alınmış, Belçika Krallığı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, Teftiş Kurulu Başkanı Bekir UYSAL, Zimbabve Cumhuriyeti Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğine, AGİT, Silahların Kontrolü ve Silahsızlanma Genel Müdür Yardımcısı Berna KASNAKLI VERSTEDEN atanmıştır.

2022/307 Karar Sayılı Karara göre; Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Üyeliğine, 20/2/2001 tarihli ve 4628 sayılı Kanunun 5 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci maddeleri gereğince Erdoğan TOZAN atanmıştır.

2022/308 Karar Sayılı Karara göre; Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Üyeliğine, 20/2/2001 tarihli ve 4628 sayılı Kanunun 5 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci maddeleri gereğince Ahmet Çağrı ÇİÇEK atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.