Öne Çıkanlar A101 2 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler İl İçi Mazeret Tayinleri Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği öğretmen ÖSYM

Yeni Şeyler Söylemek Teklifin Gelmesine Bağlıdır

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ''Teklifin de yapılacağı üçüncü toplantıyı Mayıs ayı içerisinde yapmak hedefiyle süreç işledi. ‘Toplantı ne zaman’ soruları sorulmaktadır. Toplantının zamanını Bakanlığın hazırlıkları ve vereceği tarih belirleyecektir. Sosyal taraf olarak önemli oranda söyleyeceklerimiz paylaştık.

Kamu görevlilerinin ek göstergelerini gözden geçirmek ve adaletli bir düzenleme ile genel memnuniyet üretmek için gösterge kadar önemli bir diğer formül, Tazminat Yansıtma oranlarıdır. Ek Gösterge artışı yapmak emekli maaşı ve emekli ikramiyesini artırmak için son derece önemlidir. 3600’ün altındaki göstergeler için eş değer bir şekilde tazminat yansıtma oranı artışı yapılmaz ise genel memnuniyet için önemli bir konu sorunlu bir konuya dönüşür.

Yeni şeyler söylemek, yetkililer tarafından yapılan çalışmanın görülmesine, teklifin gelmesine bağlıdır. Gayretimizde, amacımızda bellidir. Herkesi kapsayan hakkaniyetli bir düzenlemedir.3600 Ek Gösterge ve Göstergelerin yeniden düzenlenmesi amaçlı yapılan talep alma amaçlı toplantılarda, sadece belli meslek guruplarını değil tamamını kapsayacak şekilde tüm detaylarıyla beklentiyi aktardık. Talep ve beklentileri dikkate almış bir çerçevede teklifi bekliyoruz.

Memur-Sen ailesi bu yıl 50 binin üzerinde bir büyüme gerçekleştirdi ve istikrarlı büyümemiz Türkiye genelinde devam ediyor. Hizmet kollarının tamamında üye sayılarımızı artırdık. Bunun için hepinize yürekten teşekkür ediyorum.'' dedi.

Toç Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk, ''Geçmişine, değerlerine, ecdadın emanetine sahip çıkmayı bilen gençlerimizle ‘Daha Güçlü Memur, Daha Güçlü Türkiye’ idealiyle, geleceği inşa ve imar etmeye katkı sunmaktır. Gençlik tarafından sahiplenilmeyen ve gençliğin içinde olmadığı hiçbir çalışma, mücadele başarıya ulaşmamıştır, ulaşamayacaktır. Gençlik hiçbir zaman ihmal edilmemelidir. Gençliği kazanan bir millet istikbalini de istiklalini de kazanmış olur. Bu bağlamda gençlerimizin ülkemizin geleceği adına sorumluluk bilincini artırıcı, istişarelerde bulunarak daha güçlü hedefler doğrultusunda bir araya getirici etkinliklerin her zaman destekçisi oluyoruz.

Fikir dünyamızı aydınlatacak yazarlarımızın eserlerini okuyacak, geleceğimize yön vermek adına geçmişimizi en iyi şekilde öğreneceğiz. Bu kapsamda temel hedefimiz; geçmişten günümüze tarihe yön vermiş kişileri irdeleyerek kendimize bu doğrultuda bir yol çizmektir.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.