Öne Çıkanlar Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun Nitelikli Personel A101 26 Ocak 2024 Aktüel Ürünler 2024 Yılı Nisan Ayı Yay Burcu Aşk Yorumu Milli Eğitim Bakanlığı

Deprem Bölgesinde Gönüllü Çalışmak İsteyen Sağlık Personelinin Başvuruları

Deprem bölgesinde bulunan illerde gönüllü olarak çalışmak isteyen tüm sağlık çalışanlarının bu taleplerini iletebilmesi için Ekip Portal Uygulaması üzerinden başvuru formu oluşturulmuştur. Gönüllülük başvuruları, ilgili il sağlık müdürlüğünce görüntülenebilecek, Bakanlığımızca ihtiyaç doğrultusunda görevlendirme yapılacaktır.

Başvuru ekrenı için https://ekipportal.saglik.gov.tr/ linkini tıklayınız.

Entegre Kurumsal İşlem Platformu Portal

Bu uygulama kişisel bilgilerinizi yönetebileceğiniz ve kurum içi sosyal ağlarınızı oluşturabileceğiniz bir platformdur.

Portal üzerinden kullanıcılara, özlük işlemlerini elektronik ortamda takip etme ve izin verdiği ölçüde kariyer bilgilerini çalışma arkadaşları ve/veya vatandaş ile paylaşma, takvim paylaşımı, ileti paylaşımı, konu bazlı grup oluşturma ve gruplar üzerinden etkinlik duyurusu yapma, katılım bildirme, anket oluşturma, kişisel verilerden arınmış olarak vaka paylaşımı, sesli ve görüntülü görüşme gibi işlemler ile kurum içi sosyal ağlarını oluşturma imkânı sunulmaktadır.

Uygulamaya, Sağlık Bakanlığı çalışanları ve Sağlık Bakanlığı tarafından diploması tescil edilmiş olan sağlık çalışanları girebilmektedir. Kullanıcılar bakanlığın kurumsal elektronik posta adresi (kullanıcı adı ve sifre), elektronik imza ve E-Devlet şifresi ile uygulamaya giriş yapılabilir. Kurumsal elektronik posta adresi olmayan Sağlık Bakanlığı çalışanlarımız http://epostakayit.saglik.gov.tr/ bağlantı adresinden saglik.gov.tr uzantılı eposta adresi alabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.