Öne Çıkanlar MEB Elektronik Sınav 2024 Yılı ALES Başvuruları YKS Okul Birincisi Adaylar ve Eğitim Bilgisi MSÜ Başvuruları

31 Mart Yerel Seçimleri AK Parti Denizli İlçe Belediye Başkan Adayları

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, ''Denizli, AK Parti iktidarıyla birlikte hem belediyecilik çerçevesinde hem de AK Parti'nin Türkiye'de yeni ortaya koyduğu ekonomik vizyon münasebetiyle Türkiye'de 20 yılda en hızlı gelişen illerimizden biri haline geldi. Bu, merkezi idarenin ortaya koyduğu kurallara yerel yöneticilerle birlikte yerel aktörlerin en iyi şekilde uyum sağlamasından kaynaklanan bir iştir.'' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, ''Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi, her ilinde, ilçesinde, köyünde, mezrasında olduğu gibi bugün bu ülkede, siyaseten hizmet etme yarışında her sokağında, her iş yerinde, her hanında, her sanayi sitesinde başı dik, alnı açık şöyle alımlı çalımlı gerine gerine yürüyecek bir parti varsa o da AK Parti ve AK Parti'lilerdir.'' dedi.

AK PARTİ DENİZLİ İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Merkezefendi: Ekrem Başer

Pamukkale: Halil Pekdemir

Sarayköy: Ahmet Necati Özbaş

Çivril: Gürcan Güven

Baklan: Yusuf Gülsever

Bozkurt: Akif Bayar

Çameli: Cengiz Arslan

Çardak: Hüsnü Yılmaz

Tavas: Hüseyin İnamlık

Kale: Mehmet Salih Sağınç

Beyağaç Mustafa Akçay

Güney: Halil Ayhan

Acıpayam: Fikret Gümüş

Babadağ: Murat Kumral

Bekilli: Mustafa Çoban

Çal: Fethi Akcan

Honaz: Ali Semerci

Buldan: Mesut Sarıbaloğlu

Serinhisar: Cemal Kobaş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.