Öne Çıkanlar Sağlık Bakanlığı öğretmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sözleşmeli personel Hazine ve Maliye Bakanlığı

31 Mart Yerel Seçimleri AK Parti Erzurum İlçe Belediye Başkan Adayları

Erzurum Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Cumhur İttifakı Erzurum İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na katılan AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, ''Türkiye'yi belediyelerle merkezi idareyle hep birlikte dünyanın en gelişmiş ve kalkınmış 10 ülkesi arasına sokalım, çabamız budur. Peki Erzurum istikrarın arkasında durdu mu? Durdu. Bu altılı masa vardı, şu anda ne altı ne de üstü kaldı. Altılı masa darmadağın, siz dağıttınız. Altılı masanın altından öyle protokoller çıktı ki sonra o altılı masanın etrafına oturmuş olanlardan ve oy vermiş vatandaşlarımızdan bir kısmı 'Türkiye bir facianın eşiğinden dönmüş', altılı masayı kuranların tabiri 'İyi ki biz kazanamamışız' dediler. Türkiye böyle bir uçurumun kenarından alındı.

Şehirlerimiz de inşallah Türkiye Yüzyılı vizyonuyla buluşturulabilecek. Şehirlerimizde huzuru, güvenli ortamı hazırlayan, üretime imkan sağlayan, kapasiteyi genişleten bir anlayışı hayata geçireceğiz. Bu seçimlerde Cumhur İttifakı'na güçlü bir destek vererek, AK Parti belediyecilik markasını güçlü desteklerle iş başına getirirsek, Türkiye'nin önüne çok ciddi siyasi otoban yapmış olacağız. Dolayısıyla Türkiye'yi kimse tutamayacak ve şehirlerimizle Ankara, belediye başkanlarımızla da Cumhurbaşkanı'mız işbirliği içerisinde Türkiye'yi hedeflerine taşıyacaktır. Cumhur İttifakı ve Erzurum olarak el ele verip Palandöken'in eteklerinden Türkiye ve dünyaya, sandıktan güçlü bir mesaj çıkarmanızı istirham ediyorum.'' dedi.

ERZURUM İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Palandöken : Muhammet Sunar

Yakutiye : Mahmut Uçar

Aziziye : Eyüp Tavlaşoğlu

Pasinler : Ünsal Sertoğlu

Narman : Adem Kınalı

Aşkale : Şenol Polat

Tortum : Muammer Yiğider

Pazaryolu : İbrahim Şahin

Şenkaya : Yavuz Bedir

Çat : Seyhun Saydın

Köprüköy : Osman Belli

Horasan : Recep Karataş

Karaçoban : Sedat Gümüş

Karayazı : Savcı Saka

Tekman : Mustafa Ergin

Hınıs : Serdal Şan

Oltu : Adem Çelebi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.