Öne Çıkanlar Sağlık Bakanlığı öğretmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hazine ve Maliye Bakanlığı memurlar

31 Mart Yerel Seçimleri AK Parti Samsun İlçe Belediye Başkan Adayları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, ''Kendini hizmete adamış, bu ülkenin geleceğinde bizim çocuklarımızın daha rahat, daha güzel, daha yüksek standartlı bir hayatı yaşaması için kendi hayatını bu ülkeye ve bu davaya adamış insanlarız. Aday seçim sürecinde birkaç belediye başkanını değiştirme kararı verildi, o arkadaşlarımın da yaptıklarına minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Onların yerine yeni gelecek olan belediye başkanlarımız, bayrağı onların bıraktığı yerden alacak, koşar adım devam edecek.

Adaylık sürecinde insanlar birbirlerinin önüne geçmeye çalışır. Burada tatlı birtakım rekabetler ve mücadeleler olur. Bu, siyasetin doğasında var ama yeni adaylar belli olduktan sonra, seçim sürecinin startı verildikten sonra artık suhulet, suhunet, nezaket süreci başlar. Bundan sonra bütün kardeşlerimin nezaketle, uhuvvetle, suhunetle kucaklaşmasını rica ediyorum. Belediye başkanlığı olarak görevine devam edememiş kardeşlerimizin mutlaka ve mutlaka onlar için bir hayır olduğunu düşünmelerini rica ediyorum. 1 Nisan günü büyük başarı öykümüzü, kazanımımızı ve seçimi coşkuyla kazanmamızın ortaya koyduğu sevinci birlikte yaşamak üzere, sizleri Allah'a emanet ediyorum.'' dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ''Biz muhalefete karşı falan değiliz. Biz muhalefetin bu ülke için önemli olduğuna da inanıyoruz. Çünkü demokrasinin olmazsa olmazıdır muhalefet ama şunu da biliyoruz. Biz muhalefetin mecburiyet siyasetine karşıyız. Biz iş bilmezliklere karşıyız. Biz proje üretmeden, yatırım yapmadan yeni bir şey söylemeden halkın karşısına yeniden çıkmaya niyet edenlere karşıyız. Biz bazı şehirleri, bazı ilçeleri çantada keklik görenlere karşıyız. Biz vatandaşımızı bu yeniliklerle karşılaştırmak ve tanıştırmak için hiç çaba göstermeyen o zihniyete karşıyız. Samsun'da inanıyorum ki 17 ilçemizde Cumhur İttifakı'mızla birlikte MHP'deki çok değerli yol arkadaşlarımızla AK Parti'mizdeki çok değerli dava arkadaşlarımızla birlikte yeni bir yola çıkıyoruz.'' dedi.

AK PARTİ SAMSUN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Atakum : Özlem Maraş

Ayvacık : Hüseyin Keskin

Bafra : Hamit Kılıç

Canik : İbrahim Sandıkçı

Çarşamba : Ender Gür

Havza : Murat İkiz

İlkadım : İhsan Kurnaz

Kavak : İbrahim Sarıcaoğlu

Ladik : Gürkan Özel

Tekkeköy : Mustafa Candal

Terme : Şenol Kul

Vezirköprü : Murat Gül

Yakakent : Hüseyin Kıyma

Alaçam : Ramazan Özdemir (MHP)

Asarcık : Şerif Kılağuz (MHP)

Salıpazarı : Osman Yüksel (MHP)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.