Öne Çıkanlar Sağlık Bakanlığı öğretmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sözleşmeli personel Hazine ve Maliye Bakanlığı

31 Mart Yerel Seçimleri AK Parti Trabzon İlçe Belediye Başkan Adayları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Sevgili hemşerilerim. Sizlere böyle bir aday tanıtım toplantısında İstanbul’dan en kalbi duygularla selamlıyorum. Bugünkü Trabzon aday tanıtım toplantısının çok güçlü geçtiğinin haberlerini aldım. İnanıyorum ki 31 Mart gecesi Trabzon çok daha farklı bir şahlanış ile yoluna devam edecektir. Bunun için gerek ana kademe gerek kadın kolları gerek gençlik kollarının kalan 53 günde çok çok iyi çalışacağından eminim. Buna hazır mıyız? Öyleyse durmak yok yola devam.'' dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ''Murat Zorluoğlu başkanımızın başlattığı kent içi raylı sistemi Ulaştırma Bakanlığı bünyesine Cumhurbaşkanımızın onayı ile aldık ve detaylı proje çalışmalarına başladık. Hızlı treni Ankara’da Sivas’a ulaştırdık şimdi Kırıkkale’den Çorum’a oradan da Samsun’a ulaştırıyoruz. İnşallah busene ihalesini yapacağız. Samsun-Sarp arası Trabzon’un da içinde bulunduğu proje çalışmalarını bu sene başlatıyoruz. Artık eyleme geçtik. Bundan sonra da tüm Karadeniz ve Trabzon bunu Allah’ın izniyle görecek.'' dedi.

AK PARTİ TRABZON İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Ortahisar: Ergin Aydın

Vakfıkebir: Muhammet Balta

Tonya: Osman Beşel

Akçaabat: Osman Nuri Ekim

Araklı: Hüseyin Avni Çebi

Arsin: İbrahim Küçük

Çaykara: Hanefi Tok

Dernekpazarı: Mehmet Aşık

Düzköy: Selim Çelenk

Hayrat: Mehmet Nuhoğlu

Köprübaşı: Ali Aydın

Maçka: Koray Koçhan

Of: Salim Salih Sarıalioğlu

Sürmene: Hüseyin Azizoğlu

Yomra: Abdulkadir Özdemir

Şalpazarı: Refik Kurukız (MHP)

Çarşıbaşı: Ahmet Keleş (MHP)

Beşikdüzü: Barış Öztürk (MHP)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.