Öne Çıkanlar engelli MEB öğretmen İşveren Vekili okullarda şiddet

TOKİ ''İlk Evim" İstanbul Kura Tarihleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından İlk Evim Projesi'nin İstanbul kura tarihlerine ilişkin yaptığı paylaşımda "İlk Evim’de İSTANBUL zamanı! 50 bin sosyal konutumuz için 16 Mart’ta kuraları çekmeye başlıyoruz." dedi. 

İlk Evim'de 250 bin kura çekimleri İstanbul ile son buluyor. İstanbul'da yapılacak 50 bin sosyal konutun kura çekimleri 16 Mart 2023 tarihinde başlıyor. 

16-29 Mart 2023 tarihleri arasında Tuzla ilçesinde 20.920 konut için; 30 Mart 2023 tarihinde Çatalca ilçesinde 540 konut için; 30 Mart 2023 tarihinde Silivri Selimpaşa ilçesinde 200 konut için; 1-19 Nisan 2023 tarihleri arasında Arnavutköy-Başakşehir-Esenler ilçesinde 28.340 konut için noter huzurunda kuralar çekilecek ve kura canlı yayınlanacak.

Tuzla için kura çekimi Tuzla Belediyesi’nde yapılacak.

Çatalca ve Selimpaşa için kura çekimi Silivri Alibey Spor Salonu’nda yapılacak.

Arnavutköy-Başakşehir-Esenler için kura çekimi Bağcılar Olimpik Spor Merkezi Salonu’nda yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.