Öne Çıkanlar engelli yüz yüze eğitim Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği TRT EBA TV öğretim elemanı

2023-ÖSYM Uzman Yardımcılığı Sözlü Sınav Sonuçları

2023-ÖSYM Uzman Yardımcılığı Sözlü Sınavı'nın değerlendirme işlemleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı'nca tamamlanmıştır. Adaylar, 2023-ÖSYM Uzman Yardımcılığı Sözlü Sınav Sonuçlarına ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden erişebilirler.

20 Mayıs 2023 tarihinde yazılı, 17-18-19 Temmuz 2023 tarihlerinde sözlü sınavı yapılan Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Uzman Yardımcılığı giriş sınavlarında başarılı olup asil olarak atanmaya hak kazanan adayların atamasının yapılabilmesi için, aşağıda belirtilen belgelerle birlikte 15 iş günü içerisinde Başkanlığımız Personel ve Destek Hizmetler Daire Başkanlığına (ÖSYM Bilkent/ANKARA) başvurması gerekmektedir.

Adayların istenilen belgelerin aslını ibraz ederek, bir fotokopisi ile başvurması durumunda, örneği Başkanlığımızca onaylanacaktır. Posta yolu ile başvurması durumunda ise mutlaka asıllarını veya onaylı örneklerini göndermesi gerekmektedir. Atama işleminin yapılabilmesi için bildirilen süre içerisinde geçerli bir mazereti olmadığı hâlde müracaat etmediği takdirde, başvuru belgelerinde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edildiğinde, sınav geçersiz sayılır ve atama yapılmaz. Atama yapılmış olsa dahi iptal edilir.

İSTENİLEN BELGELER

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi,
2- Sabıka kaydına dair yazılı beyan veya e-devlet çıktısı,
3- Sağlık açısından görevini devamlı yapmasına engel bir durumu olmadığına ilişkin yazılı beyanı,
4- 4 (dört) adet vesikalık fotoğraf, (Kamu Kurumu ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık Kıyafetine Dair Yönetmelik’e göre çekilmiş)
5- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair yazılı beyanı veya e-devlet çıktısı,
6- Mal Bildirim Formu, (Form önlü arkalı tek sayfa olacak ve kapalı zarf içerisinde teslim edilecektir)
7- Görev yaptığı kuruma ilişkin yazı, (Kamu kurumunda çalışıyorsa)
8- Öğrenim belgesi, Yüksek Lisans veya Doktora yapılmışsa diploma, avukatlık stajı yapılmış ise belgesi,
9- Atama için talep dilekçesi.

2023-ÖSYM Uzman Yardımcılığı Sözlü Sınav Sonuçları : https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=9736

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.