Öne Çıkanlar Işın Karaca öğretmen Acil Bakım Teknikerliği Ulusal Bayram ve Genel Tatil Günlerinde Çalışma Ücreti Okul Veri Randevu İşlemi

DENEYAP Teknoloji Atölyeleri e-Sınav Sonuçları

Sınavda hem ortaokul grubu hem lise grubu öğrencileri için 15 Matematik, 15 Fen Bilimleri (5 Fizik, 5 Kimya, 5 Biyoloji), 6 Algoritma ve 4 Genel Kültür olmak üzere toplam 40 adet soru soruldu. Adaylara 80 (seksen) dakika sınav süresi verildi.

DENEYAP Türkiye Öğrenci Seçme Sınavı’nın 2. aşaması olan “Çevrim içi Eğitim ve Görev Tamamlama” aşamasıyla ilgili detaylı bilgi ve duyurular deneyap.org web sitesi üzerinden açıklanacak. 

Adayların sınav sürecini T3KYS (Kurumsal Yönetim Sistemi) t3kys.com ve deneyap.org web siteleri üzerinden mutlaka takip etmeleri gerekmektedir.

E-Sınav’a itiraz etmek isteyen aday öğrenciler T3KYS hesaplarına giriş yaptıktan sonra “başvurularım” sayfasında bulunan sınav itiraz formu üzerinden itiraz edebilirler. E-Sınav itiraz süreci 04.05.2024 saat 23:59’da sonlanacaktır. 

Sınav sonucunuzu görüntülemek için http://www.mth.tc/2024esinavsonuc linkini tıklayınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Edanur 2 hafta önce

Sınıv çok zordu

Avatar
Nehir Arslan 2 hafta önce

Ben sınavdan kaç aldığımı bilmek istiyorum

Avatar
Yağmur Ergenay 2 hafta önce

Avatar
Hazal ünver 2 hafta önce

Avatar
Ahsen İnan 2 hafta önce

Avatar
Ömer Faruk 2 hafta önce

Avatar
Aybars bera Kör 2 hafta önce