Öne Çıkanlar 25. Cüz Arapça Okunuşu Ahilik ve Fetüvvet Dersi emekli maaşları Astromat Araştırma Projeleri Yarışması CHP Ankara belediye başkan adayı Mansur Yavaş

Tüm Soruları Doğru Yaptı LGS Birincisi Oldu

Mardin’de yaşayan Robin, LGS sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı. Bu başarısı ile orada yaşayan herkese örnek olan Robin, ailesi ve öğretmenleriyle büyük mutluluk yaşadı. 

Robin, sınava gireceği güne kadar düzenli disiplinli ders çalıştığını söyledi. Temelinin sağlam olduğunu, bu konuda ilkokuldan beri desteğini esirgemeyen ailem ve öğretmenlerim sayesinde bu başarıyı elde ettiğini söyledi. İleride Aziz Sancar gibi bir bilim adamı olarak ülkesine hizmet etmek istediğini vurguladı. 

Öğretmen babası Ercan Özkan da şunları söyledi:

Robin, ilkokuldan itibaren düzenli ve disiplinli bir şekilde ders çalıştı. Farklı bir çocuktu. Ders çalışmayı çok seviyordu. Bu emeklerinin karşılığını LGS’de Türkiye birincisi olarak taçlandırıp aldı. Tabi burada önemli olan memleketimizde çok güzel geri dönütler aldık. Bizim yaşadığımız sevinci tüm Mardinliler yaşadı. Artık Robin onların kahramanı ve örnek alınacak bir öğrenci konumuna geldi. Robin onlara şunu öğretti ve özgüvenlerini tazeledi. Evet, biz de başarabiliriz. Çalışırsak başarabiliriz. Bu vizyonu kazandıran emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarım. 

Robin’in bu başarısı üzerine Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir de sosyal hesabından tebrik mesajı paylaştı.

‘LGS 2022'de tüm soruları doğru cevaplayarak 193 öğrenciden biri olup bizleri gururlandıran öğrencimiz, Robin Çiya ÖZKAN'ı tebrik ediyor, öğrencimizi yetiştiren ailesine ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.’ dedi.

Selçuk Tütak

Eğitimci - Yazar

Anahtar Kelimeler:
Selçuk TütakLGS
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.