Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Daimi Engelli İşçi akademik yükseltme ve atama ölçütleri Harika Ötesi iki Ayrı Lezzet Doçentlik Belgeleri

İGA MT Programı 1000 Stajyer Başvuru İşlemleri ve Tarihleri

Ulusal Staj Programı ile ulusal ve uluslararası firmaların yanı sıra ekonominin bel kemiği KOBİ ve "start-up"ların yetenek kazanımı konusunda desteklenmesi hedefleniyor. MT programıyla İGA İstanbul Havalimanı'ndaki staja başvurular "https://talentopia.co/sirket/iga/" internet adresi üzerinden alınmaktadır.

iGA MT PROGRAMI NEDİR?

Avrupa’nın birinci ve Dünya’nın uluslararası yolcu sayısında ikinci havalimanı İGA İstanbul Havalimanı’nda kariyer yolculuğunuzun ilk adımlarını atacağınız, kişisel gelişiminize güçlü bir yatırım yapacağınız ve Sektöre Yön Veren Genç Liderler arasında yerinizi almanıza olanak sağlayan yeni mezun yetenek programıdır.

iGA MT PROGRAMINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren fakültelerinden mezun veya 2022 yılı içerisinde mezun olacak; ilk lisans mezuniyet tarihi 01.01.2021 ve sonrası; 01.01.1997 yılı ve sonrasında doğan; çok İyi seviyede İngilizce bilen; İstanbul'da ikamet eden yada edebilecek; ”Sürekli gelişime önem veririm, havacılık sektörünün dinamizmine ayak uydururum!” diyebilecek adaylar başvuru yapabilir.

iGA MT PROGRAMI DEĞERLENDİRME SÜRECİ

Programa kabul için aşağıda belirtilen 8 aşamalı bir değerlendirme süreci bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.