Öne Çıkanlar 2024 Yılı Mayıs Ayı Koç Burcu Para Yorumu BİM ŞOK A101 ŞOK 8 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler

22 Nisan 2024 Pazartesi Günü Okullar Tatil Mi, Yarım Gün Mü?

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurdumuzun dört bir yanında törenler düzenlenerek büyük bir coşku kutlanmaktadır. Bu yıl Salı gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 22 Nisan 2024 Pazartesi gününün de resmi tatil ilan edilme olasılığını gündeme getirdi. Milyonlarca öğrenci, veli ve öğretmen bu konuda açıklama bekliyor.

Milli Bayramlarımızdan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl Ülkemizde resmi tatil olmaktadır. 22 Nisan 2024 Pazartesi günü okulların yarım gün ve tam gün tatil olması ya da o tarihin tatil olmaması ihtimaller arasında. 

Ulusal Bayram ve Genel Tatilleri Kanunu'nda yer alan bilgilere göre; 23 Nisan günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıdır ve resmi tatildir. Ancak 22 Nisan yarım gün veya resmi tatil değildir.

22 Nisan 2024 Pazartesi günü, yetkili makamlardan herhangi bir açıklama gelmez ise okullar tatil olmayacak. 23 Nisan 2024 Salı günü okullar tatil olacak, bankalar ve devlet kurumları kapalı olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.