Öne Çıkanlar 2024 Yılı Destekleme Ve Yetiştirme Kursları EKılavuzu A101 25 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen İletişim Başkanı Fahrettin Altun

Sınav Görev Ücretleri (2 Ekim 2023)

Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı ve Genel Sekreter Talat Yavuz imzalı resmi yazıda ''Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav 4 Haziran 2023 tarihinde; İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı ise 3 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Ancak, söz konusu sınavlarda görev alan personele, sınav görevlerini yerine getirmelerine rağmen sınav görev ücretlerinin halen ödenmediği müşahede edilmiştir. Bakanlıkça bu konuda hiçbir açıklama yapılmamış olması bir yana fiilen yerine getirilmiş bir görevin hakedilmiş ücretinin işbu tarihe kadar ödenmemesinin hiçbir izahı olamaz.

Bu itibarla, söz konusu sınavlarda görev alan personelin emeklerinin karşılığının ödenmesi ve mağduriyetlerinin giderilmesi elzem olup, ödenmeyen sınav görev ücretlerinin ivedilikle ödenmesi ve neticeden Sendikamıza bilgi verilmesi hususunda gereğini arz ederiz.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.