Öne Çıkanlar Mazeret Durumları Zuhal Topal Vergi Düzenlemeleri Rehberi Elektrik Üretim 10 bin personel alımı

1072 Mevsimlik İşçi Alınacak (Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü)

Teşekkülümüz hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla: Rize. Trabzon. Artvin ve Giresun illerinde işçi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikalarımıza 930 mevsimlik beden işçisi (tahmil-tahliye). MYO Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi Bölümü mezunu 70 çay eksperi. Rize ili Ambarlık Çay Fabrikasına 45 engelli ve 10 eski hükümlü mevsimlik işçi. Trabzon ili Bölümlü çay fabrikasına 6 engelli ve 4 eski hükümlü mevsimlik işçi. Artvin ili Muratlı (çay fabrikasına 4 engelli ve 3 eski hükümlü mevsimlik işçi: noter kurası ile işe (MYO Çay Eksperliği veya Çay Tanım ve İşleme Teknolojisi Bölümü mezunlan hariç) alınacaktır.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4'üncü maddesine göre işçi olarak alınacaklardan; 

a) 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarına Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinden Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun Hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

b) 18 yaşını tamamlamış olmak.

c) Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı, değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

ç) Kamu Kurum ve Kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak, şartları aranır.

DUYURU İLANI : https://www.caykur.gov.tr/uploads/DUYURU_2024_.pdf

TEŞEKKÜLÜMÜZE ALINACAK MEVSİMLİK İŞÇİLERE AİT ÜNİTE DAĞILIM LİSTESİ : https://www.caykur.gov.tr/uploads/LiSTE_2024_.pdf

RİZE İLİ ALINACAK MEVSİMLİK İŞÇİLERE AİT ÜNİTE DAĞILIM LİSTESİ : https://www.caykur.gov.tr/uploads/RiZE_iLCE_2024_.pdf

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.