Öne Çıkanlar 2024 Yılı Mayıs Ayı Yay Burcu İş Yorumu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Emekli Sandığı Kanunu 2019 ÖSYM Sınav Takvimi Sanayi İşbirliği Projelerinin Uygulanmasına İlişkin Usul ve Esaslar

BİLSEM Tanılama Süreci BNV Testi Uygulayıcılığı-Öğretmen Görevlendirme (3 Şubat 2022)

Genel Başkan Kadem Özbay imzalı resmi yazıda ''Bakanlığınızın Bilim ve Sanat Merkezlerine aday öğrenci değerlendirme sürecinde uygulamaya koyduğu ''BNV Testi'' için uygulayıcı yetiştirme ve öğretmen seçimi konusunda üyelerimiz tarafından şikayet almaktayız.

Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüklerince BNV Testi uygulayıcılığı için yapılan öğretmen seçimi objektif kriterlere dayanmamaktadır. Ayrıca, öğretmen seçiminin kurum müdürlerinin insiyatifine bırakılması, başta mali haklar olmak üzere mağduriyetler yaşanmasına, kurum içi çatışmalara, çalışanlar arasında barış ve huzurun bozulmasına neden olacaktır.

BİLSEM Tanılama Süreci BNV Testi Uygulayıcılığı seminerinin ayrım yapılmadan Rehberlik Araştırma Merkezlerinde çalışan bütün öğretmenlere verilmesini talep ederiz.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.