Öne Çıkanlar öğretmen Işın Karaca Milli Eğitim Bakanlığı A101 23 Mayıs 2024 Aktüel Ürünler Acil Bakım Teknikerliği

2018 AK Parti Seçim Beyannamesi

KamuMeb.net - Programda konuşan Başbakan Binali Yıldırım, 81 ilimizde yatırımda, üretimde, istihdamda önemli ilerlemeler kaydettik. 24 Mayıs’ın benim için özel bir anlamı var. Bugün itibariyle 65. Hükümetin ikinci yılını tamamlamış bulunuyoruz. 2 yıl kısa bir süre olabilir ama siyasi tarihimiz içinde uzun uzun yazılacak zaman olarak tarihe geçecektir. Bu süreçte yanımızda olan, destek veren başta sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz.’’ Dedi.

Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasına vatandaşları ve milletvekili adaylarını selamlayarak başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’1 Kasım 2015’te seçimleri yeniledik, yüzde 49 oy oranıyla tek başına iktidar olduk. Tüm saldırıların üstesinden sadece milli iradeye olan bağlılığımız ile geldik. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı seçimini yüzde 50’nin çok üzerinde bir oyla kazanmayı hedefliyoruz. 6 Mayıs’ta Seçim Manifestomuzu milletimize açıkladık. Bugün güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye başlığıyla beyannamemizi milletimizin takdirine sunuyoruz. Biz dünyamızdaki eğilimleri, yeniden şekillenen ilişkileri dikkatle analiz ederek bir yol haritası ortaya koyuyoruz. Dijitalleşmeye ayrı önem veriyoruz. 2023’e 5 kala kendimize ufuk çizgisi olarak belirlediğimiz 2053 ve 2071 hedeflerimize de emin adımlarla yürüyoruz. Üretim gücümüzü yenilikçi ve farklılık oluşturmaya dayalı bir yapıya dönüştüreceğiz. Genç ve dinamik nüfusumuzun sunduğu fırsat penceresini en iyi şekilde değerlendireceğiz. Yeni hedefimiz ülkemizi yüksek gelirli ülkeler ligine taşımak. Türkiye’yi en yüksek insani gelişmişlik düzeyine çıkarmak istiyoruz. 

Teknolojik gelişmelere yoğunlaşacağız, teknolojinin her alanında yetkin bir ülke haline geleceğiz. Kamuda ve özel sektörde kurumsal kitleyi artırmış bir Türkiye haline getireceğiz. Mega projelerimizi birer birer hayata geçirmeyi sürdüreceğiz. Siber alanda da ülkemizin yerli ve milli teknolojik altyapısıyla organizasyon kabiliyetini güçlendireceğiz. 

Seçim Beyannamemizin ikinci kısmını yeni yönetim modelimiz oluşturuyor. Yeni dönemi güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye olarak ifade ediyoruz. Yaşlılarımız ve engellilerimize yönelik çok önemli projelerimiz var.

Ak Parti Seçim Beyannamesini okumak için tıklayınız

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASAN 6 yıl önce

eyt yoksa oyda yoooooook

Avatar
ALİ- EYT 6 yıl önce

emekli̇li̇kte yaşa takılanlar - eyt çözüm yok galiba.

Avatar
Rudan 6 yıl önce

Eyttttttttttt!!!