Öne Çıkanlar Ak Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Avukat Cahit Özkan konut Hakmar Express 8 Mart 2024 Aktüel Ürünler BİM 31 Ocak 2023 Aktüel Ürünler öğretmen

Valilik Esnek Çalışmayı İptal Etti

Yalova Valiliği, il genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarında esnek çalışmayı iptal etti.Bayan personel, hamile, engelli ve kronik rahatsızlığı bulunanlarında saat 16.00'dan sonra izinli olacağını açıkladı. İşte Yalova Valiliği'nin kamu kurum ve kuruluşlarına gönderdiği metin

ilgili: 23/03/2020 Tarihli ve 2397 sayılı yazımız
          İlgi sayılı yazımız ile Koronavirüs tedbirleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında asgari düzeyde personel ile dönüşümlü çalışma sistemine geçilmiştir.
Duyulan lüzum üzerine tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelin tam zamanlı olarak göreve gelmeleri gerekmektedir.Ramazan ayı münasebetiyle bayan personel ile hamile , engelli ve kronik rahatsızlığı olan personel saat 16:00 dan sonra idari izinli sayılabilecektir.
bilgi ve gereğini arz ve rica ederim...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.