Öne Çıkanlar 2024 Yılı Eğitim Öğretim Sınıfı Dışındaki Personelin İl İçi Yer Değişiklikleri 2024 Yılı Mayıs Ayı Yay Burcu Para Yorumu 2024 Yılı Mayıs Ayı Boğa Burcu Para Yorumu Döviz Pozisyonu kamu binaları

2022 Yılı Öğretmen Atamaları (29 Nisan 2022)

Genel Başkan Oğuz Özat imzalı resmi yazıda Mayıs ayı gelmesine rağmen 2022 yılı öğretmen atama takvimi yayımlanmamıştır. Atama bekleyen onbinlerce öğretmen adayı, atamaların ne zaman olacağı konusunda ki belirsizlik yüzünden yoğun stres ve kaygı yaşamaktadır. 2022 KPSS tarihleri bellidir, öğretmen alımının yapılıp yapılamayacağu bu sınavdan önce netlik kazanmalıdır.

2022 yılında 90 bin civarında ücretli öğretmen çalıştıran Bakanlık, var olan öğretmen ihtiyacını karşılamak için acilen bir girişimde bulunmalı, atama ekleyen onbinlerce öğretmenin bu beklentilerine cevap vermelidir.

Halihazırda geçerliliği olan sınav puanına sahip atama bekleyen onbinlerce öğretmen adayının mağduriyet yaşamaması için en kısa zamanda 2022 öğretmen atama işlemlerine ilişkin bilgilendirme ve çalışma yapılması hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.