Öne Çıkanlar 2024 Yılı Mayıs Ayı Balık Burcu İş Yorumu Engelsiz Fakülte ve Engelsiz Kampüs Bayrakları emekli atama Trafik Adabı

Çevrimiçi Kazanım Değerlendirme Uygulaması

Genel Müdür Bakan a. Dr. Sadri Şensoy imzalı resmi yazıda ''Ülkemizde COVID-19 salgınının yayılmasını engellemek amacıyla alınan tedbirler kapsamında uzaktan eğitim süreci yürütülmüştür. Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerimiz, başta Eğitim Bilişim Ağı (EBA) olmak üzere çeşitli araçlar vasıtası ile eğitim süreçlerini uzaktan devam ettirmişlerdir.

Uzaktan eğitim süreçlerinin değerlendirilmesine yönelik öğrencilerin kazanımları edinme düzeylerinin belirlenmesi için ülke genelinde ''Çevrimiçi Kazanım Değerlendirme Uygulaması''nın gerçekleştirilmesi Bakanlık Makamının 27 Haziran 2020 tarihli ve 8560139 sayılı Onayı ile uygun görülmüştür.

Bu bağlamda; ''Çevrimiçi Kazanım Değerlendirme Uygulaması'' belirlenen kılavuz çerçevesinde gerçekleştirilecektir. Kılavuzun, uygun görülen bilişim araçları ile öğrencilere duyurulması ve öğrencilerin uygulamaya katılımlarının sağlanması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 57750415-20-E8560139 sayılı Çevrimiçi Kazanım Değerlendirme Uygulaması konulu 27 Haziran 2020 tarihli resmi yazı yayınlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökalp 4 yıl önce

Ben gökalp katılabilirmiyim