Öne Çıkanlar refah payı ŞOK Aktüel Ürünler Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı sözleşmeli personel öğretmen

DYK Takviminin Güncellenmesi (21 Ağustos 2023)

Genel Başkan Oğuz Özat imzalı resmi yazıda ''2023 yılı içerinde, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine ataması gerçekleşen 45.000 Sözleşmeli Öğretmen ve 5.000 Engelli Öğretmen olmak üzere 50.000 öğretmenimizin göreve başlama tarihleri 01.09.2023 olacak şekilde belirtilmiştir. 

Yayınlanan Destekleme ve Yetiştirme Kursları e-Kılavuzu İş Akışı’na göre DYK’da görev almak isteyen öğretmenlerin 24-28 Ağustos 2023 tarihleri arasında başvuruları alınacaktır. Bu durumda ataması yapılan 50.000 öğretmen kurs başvurusunda bulunamayacak ve görev alamayacaktır.

Oluşan mağduriyetin giderilmesi için DYK başvuru takviminin güncellenerek öğretmen başvuru tarihlerinin değiştirilmesi ve ataması gerçekleştirilen 50.000 öğretmenin göreve başlama tarihlerinin öne çekilerek görevlerine erken başlamalarının sağlanması hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.