Öne Çıkanlar refah payı ŞOK Aktüel Ürünler Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı öğretmen tezsiz yüksek lisans uygulaması

7220 Sayılı Karar Resmi Gazete'de

Ekli “Depremden Zarar Gören İllerde Deniz ve İç Sularda Avcılık Yapan Balıkçıların Desteklenmesine İlişkin Karar”ın yürürlüğe konulmasına, 5488 sayılı Tarım Kanununun 19 uncu maddesi gereğince karar verilmiştir.

DEPREMDEN ZARAR GÖREN İLLERDE DENİZ VE İÇ SULARDA AVCILIK YAPAN BALIKÇILARIN DESTEKLENMESİNE İLİŞKİN KARAR

Amaç ve Kapsam

MADDE 1- (1) Bu Karar, 6/2/2023 tarihinde meydana gelen depremler nedeniyle afet bölgesi ilan edilen illerdeki deniz ve iç sularda avcılık yapan balıkçı gemisi sahiplerinin, gerçekleştiremedikleri avcılık faaliyetinden dolayı oluşan gelir kayıplarını karşılamak ve avcılık faaliyetlerinin sürdürülebilirliğini temin etmek üzere desteklenmelerine ilişkin usul ve esasların belirlenmesi amacıyla hazırlanmıştır.

Uygulamaya İlişkin Esaslar

MADDE 2- (1) Adana ve Hatay illerine kayıtlı ve 6/2/2023 tarihi ve öncesi itibarıyla geçerli su ürünleri ruhsat tezkeresine sahip olan, denizde faaliyet gösteren balıkçı gemilerinin tamamına aşağıda belirtilen miktarlara göre gemi başına, 6/2/2023-31/12/2023 tarihleri arasında bir defaya mahsus olmak üzere destekleme ödemesi yapılır.

Karara https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2023/05/20230503-3.pdf linkinden ulaşabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
DenizIç SularBalıkçı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.