Öne Çıkanlar öğretmen Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Milli Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitim Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

3600 Ek Göstergenin TBMM'ye Ne Zaman Geleceği Belli Oldu

Merak ve heyecanla beklenen 3600 ek gösterge konusunda açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ''3600 ek göstergeyi bu yıl çözeceğiz. Mayıs yada Haziran'da gündeme gelecek.'' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İngiliz Büyükelçisi ile görüşmesi konusunda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ''Ne zamandan beri Türkiye'deki bir kar yağışını, krizi yönetmek Amerikan veya İngiliz büyükelçisinin görevi oldu bilmiyorum. Bu sorunun cevabını bizden çok Kılıçdaroğlu merak ediyor, onun uykuları kaçmıştır. Ona sormak lazım, ne görüştüler, ne yaptılar, ne ettiler. Bu, sizin uykularınızı kaçırmak zorunda. Olabilecek en ufak aksaklığı, her türlü aksaklığı önceden hesaplamak, planlamak ve ona göre de her türlü hazırlığınızı yapma zorundasınız. Nerede, ne kadar kar yağacağını zaten Meteoroloji üç aşağı beş yukarı belirliyor. Bununla mücadele edecek şekilde hangi tür araçları kullanacaksınız, nerede bunları konuşlandıracaksınız, ne kadar personelle bu işi yapacaksınız, kara, hava ve hatta denizde ne tür araçları ve kimlerle koordine ederek yürütecekseniz, bütün bunun çalışması yapılır. Biz böyle yaptık zaten. Bu işin başında durursunuz. Başında durmadığınız işi yönetemezsiniz. AKOM'a gittiğinizde her şeyi orada görebilir, yönetebilirsiniz. Afet ve acil durum merkezlerimiz var bizim, tüm veriler oraya akar. Anında kararlarını alır ve düzeltici eylemleri yaparsınız. İstanbul'daki vatandaşlarımız bilir ki burada bir sorun varsa bunun çözümüyle ilgilenen benim güvendiğim birileri de var.'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
3600 Ek GöstergeFuat Oktay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.