Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen 2024 Yılı Destekleme Ve Yetiştirme Kursları EKılavuzu A101 25 Nisan 2024 Aktüel Ürünler İletişim Başkanı Fahrettin Altun

Günün Önemli Kararları (16 Aralık 2021)

2021/587 Karar Sayılı Karara göre; 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince Hazine ve Maliye Bakanlığı; Bakan Yardımcısı Şakir Ercan GÜL, Bakan Yardımcısı Mehmet Hamdi YILDIRIM görevden alınmış; Bakan Yardımcılığına Mahmut GÜRCAN, Bakan Yardımcılığına Yunus ELİTAŞ atanmıştır.

2021/588 Karar Sayılı Karara göre; Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürü Abdullah BAYAZIT, Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdürü Ahmet Yalçın YALÇINKAYA, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4 üncü maddesi gereğince görevden alınmıştır.

2021/589 Karar Sayılı Karara göre; Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu İkinci Başkanlığına Yakup AS ARKAYA, Üyeliğine Mustafa BALCI, Üyeliğine Olcay TURAN 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 84 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci maddeleri gereğince atanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.