Öne Çıkanlar yüz yüze eğitim TRT EBA TV uzaktan eğitim Yargıtay Üyelikleri öğretim elemanı

Bakanlık İl Millî Eğitim Müdürünü Görevden Aldı

Karabük'te İl Millî Eğitim Müdürü olan Mehmet Fatih VARGELOĞLU , Ordu İl Millî Eğitim Müdürü olarak görev aldı. 4 Mayıs Pazartesi günü Mehmet Fatih VARGELOĞLU'nun göreve başlaması planlanıyor.

Mehmet Fatih VARGELOĞLU kimdir?

1979 Yılında Çorum’un Sungurlu ilçesinde doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Sungurlu’da tamamladı.  İlahiyat Fakültesi’nden 2001 Yılında Marmara Üniversitesinden mezun olmuş. 2006 Yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Felsefe ve Din Bilimleri (Din Eğitimi) alanında Yüksek Lisans yapmış. 2012 Yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirmiştir.

2001 Yılında mesleki hayatını öğretmen olarak devam ettiren Mehmet Fatih VARGELOĞLU, 2006 yılından başlayarak Milli Eğitim Bakanlığının çeşitli kademelerinde yönetici olarak görev yaptı. İzmir Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak 27 Haziran 2016 tarihinde görev alan Mehmet Fatih VARGELOĞLU 23.11.2018 tarihine kadar bu görevini yapmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Yerel, Ulusal ve Uluslararası projelerinde görev alan ve birçok Sivil Toplum Kuruluşunda çalışan Mehmet Fatih VARGELOĞLU, 28 Kasım 2017 tarihinde kuruluşunu yaptığı Yeşilay Cemiyeti İzmir Şubesi Başkanlığı görevinden 05.05.2019 tarihinde ayrıldı. Mehmet Fatih VARGELOĞLU, İngilizce ve Arapça bilmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.