Öne Çıkanlar Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ŞOK Aktüel Ürünler refah payı tezsiz yüksek lisans uygulaması Bakan Yılmazdan Okullaşma Oranlarını Açıkladı

Güzel Sanatlar Liseleri ve Spor Liselerinin Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Devri (23 Ağustos 2023)

Daire Başkanı Bakan a. Ercan Alpay imzalı resmi yazıda ''Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı olarak eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmekte olan Güzel Sanatlar Liseleri ve Spor Liselerinin 2023-2024 eğitim-öğretim yılı başı itibarıyla Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne devrine ilişkin Bakanlığımızın 21 Ağustos 2023 tarihli ve 81827482 sayılı Makam Onayı ekte gönderilmiştir. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından E-70182848-105.01-81827482 sayılı Güzel Sanatlar Liseleri ile Spor Liselerinin Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Devri konulu 21 Ağustos 2023 tarihli resmi yazı yayınlandı.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz imzalı resmi yazıda ''Genel Müdürlüğümüze bağlı olarak eğitim öğretime devam etmekte olup, ekte bilgileri yer alan 99 adet spor lisesi ve 52 adet pansiyonu ile 104 adet güzel sanatlar lisesi ve 52 adet pansiyonunun, Bakanlığımız ve ilgili Bakanlıklar arasında imzalanmış olup, devam eden protokolleri, donatim ve taşınmazlarıyla birlikte, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı başından itibaren Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne devredilmesi hususunu Makamlarınızca da uygun görülmesi halinde olurlarınıza arz ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.