Öne Çıkanlar yüz yüze eğitim Personel ve Askerî Öğrenci Temin Faaliyetleri Yönetmeliği TRT EBA TV öğretim elemanı Yargıtay Üyelikleri

İlk Kez Bir Vali Öğretmenlere Teşekkür Etti...

Koronavirüs sürecinin sağlık çalışanlarından sonda en büyük kahramanı gece gündüz demeden okullarımızda maske üreten, uzaktan eğitim kapsamında öğrencilerim için ne yapabilirim diye düşünerek birçoğu baba içerisinde olan öğretmenler ve sokak sokak devletin verdiği yardımları vefa destek ekiplerinde dağıtan öğretmenler ve okul yöneticileridir.

Vali ve Kaymakamlar , vefa destek ekiplerinde öğretmenleri  resmen görevlendirerek çalıştırıyor . Resmen görevlendiriyorlar . Öğretmenlerimiz de bu görevi  büyük bir özveri ile Devletimiz vede milletimiz için canla başla görev yaparak yerine getiriyorlar.

Vefa Destek ekiplerinde görev yapan okul müdürleri , müdür yardımcıları, öğretmenler hem kendirlerini hemde ailelerini risk altında bırakarak bu görevleri yapıyorlar.

Sağlık Bakanı personeline sahip çıkıyor. Taltif ediyor . Fazla mesai ve maaş istiyor vede her ortamda çalışanını övüyor . Personelini överken kendini de yüceltiyor .

Bu zamana kadar Valilerimizden bu öğretmenlere bir teşekkür göremedik .

İlk kez bir Valimiz teşekkür etti.

Sivas Valisi Salih AYHAN öğretmenleri unutmadığını  , idarecileri unutmadığını belirtti .

Onlara  fedakarca çalışmalarından ötürü teşekkür ettiğini ifade etti.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Vali AYHAN ;

"Vefa Sosyal Destek Ekiplerine istekli destek vererek, 1.730 çocuğumuza armağanlar veren, 25.000 öğrencimize kitaplar vede yurttaşlarımıza gıda kolileri dağıtan, hatta siper maske ve tıbbi maske üretiminde de omuz veren vefalı öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Aynı tavrı tüm valilerden ve kaymakamlardan, sendikalardan da bekiyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.