Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı öğretmen Koronavirüs Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Öğretmenlik Kariyer Basamaklarında İlerleme (20 Mayıs 2022)

Genel Müdür Bakan a. Cevdet VURAL imzalı resmi yazıda "Bilindiği üzere, 03.02.2022 tarihli ve 7354 sayılı Öğretmenlik Meslek Kanununun ilgili hükümleri doğrultusunda hazırlanan Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği 12.05.2022 tarihli ve 31833 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. 

Söz konusu Yönetmelik hükümleri çerçevesinde hazırlanan ve bir örneği ekte gönderilen "Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik Eğitim Programı ile Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınav Duyurusu"nun tüm öğretmen ve uzman öğretmenlere duyurulması hususunda bilgilerini ve gereğini arz/rica ederim." denilmiştir.

Duyuru için https://oygm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2022_05/18181104_OYretmenlik_Kariyer_BasamaklarY_EYitim_ProgramY_ve_YazYlY_SYnav_Duyurusu_18.05.2022.pdf linkini tıklayınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.