Öne Çıkanlar Bakan Yılmazdan Okullaşma Oranlarını Açıkladı Ali Yalçın Dördüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliği Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Okul öncesi eğitim

Sıfır Atık Eğitimi (31 Mart 2022)

Daire Başkanı Bakan a. Şükür Köse imzalı resmi yazıda ''Sürdürülebilir kalkınma ülkeleri çerçevesinde atıklarımızı kontrol altına almak, gelecek nesillere temiz, gelişmiş bir Türkiye ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için sıfır atık yönetimi uygulanmaktadır.

Bu bağlamda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından görsel kayıt olarak hazırlanan ''Sıfır Atık Eğitimi''nin, ''Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Uzaktan Eğitim Kapısı Sistemi''ne yüklendiği Ek'te kayıtlı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın (Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı) 30 Kasım 2021 tarihli ve E-48493975-770-2281043 sayılı yazısında ifade edilmektedir.

Bakanlığımız taşra teşkilatı birimlerinde görev yapan tüm personele bahse konu eğitime ilişkin duyurunun yapılması, https://uzaktanegitimkapisi.cibiko.gov.tr adresinden ''e-Devlet ile Giriş'' seçeneği kullanılarak eğitime katılımlarının sağlanması ve sürecin yöneticiler tarafından takibinin yapılarak gerekli hassasiyetin gösterilmesi önemli görülmektedir. Bilgilerini ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.