Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık Bakanlığı öğretmen Koronavirüs Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Sınıf Öğretmenlerinin Matematik Öğretim Becerilerinin Geliştirilmesi Programı Eğitim Başvurusu (19 Ağustos 2022)

Genel Müdür Bakan a. Cevdet VURAL imzalı resmi yazıda ''Millî Eğitim Bakanlığı ve UNICEF işbirliğinde “Sınıf Öğretmenlerinin Matematik Öğretim Becerilerinin Geliştirilmesi” programının çalışmaları yürütülmektedir.

Çalışma kapsamında, 12-16 Eylül 2022, 26-30 Eylül 2022 ve 03-07 Ekim 2022 tarihleri arasında Sınıf Öğretmenlerine yönelik olarak eğitici eğitimleri gerçekleştirilecektir. İlinizde görev yapan Sınıf Öğretmenlerinden eğitici eğitimi almak isteyenlerin başvuruları veri toplama modülü olan https://veri.meb.gov.tr adresi üzerinden 20-26 Ağustos tarihleri arasında alınacaktır. Söz konusu eğitimle ilgili başvuruların ilinizde bulunan tüm sınıf öğretmenlerine duyurulması hususunda, bilgilerini ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.