Öne Çıkanlar MEB 2024 Yılı ALES Başvuruları MSÜ Başvuruları YKS Okul Birincisi Adaylar ve Eğitim Bilgisi Elektronik Sınav

Altun ve Nebati'den Ekonomik Manifesto Açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, kişisel twitter hesabından ''Sayın Cumhurbaşkanımız’ın açıkladığı muhteşem ekonomik manifesto ile dün olduğundan çok daha kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı Türkiye Ekonomi Modeli ile kazanan taraf Türkiye ekonomisi olacaktır.'' dedi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan; #YineHaklıÇıktı. Çünkü o milletine hizmet için yola çıkmıştı, milleti de onu hiç yalnız bırakmadı. Milletinden aldığı güç ve yetki ile; yine aynı aşkla milletine hizmet etmeye ve tüm mazlumların yanında olmaya devam edecek.

Yapay gündemler, spekülasyonlar ve algı operasyonları ile bizi durdurmayı başaramayacaksınız dedi; #YineHaklıÇıktı

Ülkemizi ve milletimizi 2053 vizyonuyla düşünen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan; milletimizin desteği ve duasıyla bundan sonra da haklı çıkmaya devam edecektir.

Güçlü ekonomiler, uzun vadeli planların ve gece gündüz demeden yapılan özverili çalışmaların sonunda gelişir. Bu düsturla tüm manipülasyonlara rağmen istikrarlı bir Türkiye için gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan; #YineHaklıÇıktı" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin ise ''Asgari ücretin gelir ve damga vergisinden muaf olması uygulamasını diğer çalışanlarımızı da kapsayacak şekilde genişlettik. Memurlarımızı da bu kapsama dahil ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyor, tüm kamu çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.