Öne Çıkanlar 2024 Yılı ALES Başvuruları YKS Okul Birincisi Adaylar ve Eğitim Bilgisi MSÜ Başvuruları Elektronik Sınav MEB

Çalışanların Refahı Artmaya Devam Edecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ''Şu bir gerçek ki bu hizmetler, aziz milletimizin desteği, buradaki kıymetli başkanlarımızın ve yerel yöneticilerimizin katkılarıyla çok daha hızlı, çok daha kalifiye hale gelecektir. Gıda ve barınmadan sosyal faaliyetlere varıncaya dek ne kadar insani ihtiyaç varsa her birinin, depremden etkilenen kardeşlerimize doğru bir şekilde ulaştırılması, aynı şekilde onların talep ve ihtiyaçlarının ilgili yerlere doğru bir şekilde iletilmesi çok hayati bir husus.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak Kahramanmaraş'ımızı ayağa kaldırmak için elimizden gelen tüm kaynakları milletimizin emrine sunmaya hazırız. Çünkü Kahramanmaraş'ımız çok güzel bir coğrafyada yer alıyor. Bu coğrafyayı yeniden eski haline getirmemiz gerekiyor. İş yerini kaybeden kardeşlerimizi yeniden iş yerine kavuşturmak bizim sosyal devlet olarak en önemli görevimiz arasında. Allah utandırmasın, her birimizin ve her birisinin çabası burada çok önemli. Her zaman dediğim gibi bir zincirin halkası gibiyiz. Bir zincir koptuğu zaman diğer boyutlara ulaşamayız ve refaha, mutluluğa ve huzura hiçbir zaman kavuşamayız. Allah korusun doğal afetler gibi durumlar karşısında da binlerce şükür hiçbir devletin üstesinden gelemeyeceği bir gayret ile Türkiye Cumhuriyeti devleti depremin ilk anından itibaren vatandaşlarımızın yanında oldu. Sosyal devlet, güçlü devlet olmanın en önemli özelliği de bu. Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde inşallah vatandaşlarımızın, çalışanlarımızın refahını artırmaya gayret edeceğiz.'' dedi.

Emekli Sandığı, BAĞ-KUR ve SSK'ya tabi emekliler, temmuz ayında toplam yüzde 25 zam alacak. Yüzde 25'lik maaş zammından Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesiyle emekli olan ve yıl içinde önümüzdeki dönemde emekli olacaklar da yararlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.