Öne Çıkanlar MEB 2024 Yılı ALES Başvuruları YKS Okul Birincisi Adaylar ve Eğitim Bilgisi MSÜ Başvuruları Elektronik Sınav

Davam Neyi Gerektiriyorsa Yapmaya Devam Edeceğim

Başlangıçta 3 kişinin faaliyetleri ile bu konuyu takip ettiğini ve mağduriyetlerine sebep olan yasa değiştiğinde 25 yaşında olduğunu belirten Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT SYD Derneği Yönetim Kurulu Başkan Gönül Boran Özüpak, “O zamanlar ben emekli oluncaya kadar çok şey değişir diyordum. Fakat değişmek söyle dursun mağduriyetlerimiz daha da arttı” dedi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT SYD Derneği Yönetim Kurulu Başkan Gönül Boran Özüpak, ‘’bu davada bana ve yönetim kurulu üyelerimize inanan hiç bir kimseyi yarı yolda bırakmak gibi bir düşüncemiz kesinlikle söz konusu değildir. Davam neyi gerektiriyorsa onu yapmaya devam edeceğim. Bizde milyonların hakkı var, bizde milyonların umudu var. Bunu bir kenara bırakıp giden insanlar olmadık. Dolayısıyla siyasi bir düşüncem yok” diye konuştu.

Eski Çalışma Bakanı Faruk Çelik, emeklilikte yaşa takılanlara haksızlık yapıldığını belirtti.

Eski Çalışma Bakanı Faruk Çelik ile görüşen Bursa Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Turgay Ölüç, EYT, TES ve kıdem tazminatı konuları ile ilgili Eski Çalışa Bakanı Faruk Çelik’in görüşlerini aldı.

Eski Çalışma Bakanı Faruk Çelik ile görüşmesinin ardından kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan BEYTD Başkanı Turgay Ölüç, "Eski Çalışma Bakanı Faruk Çelik ile EYT KIDEM TAZMİNATI VE TES ile ilgili kısa bir sohbet ettik. Emeklililte Yaşa Takılanlara haksızlık yapıldığını bir çözüm yolunun bulunması gerektiğini tekrarladı." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.