Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı atama 2024 Yılı Mayıs Ayı Balık Burcu İş Yorumu emekli

2 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alınacak (Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı)

Türkiye İstatistik Kurumu Yazılım Daire Başkanlığı ve Ağ ve Sistem Yönetimi Daire Başkanlığı emrinde tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere sınavla 2 (iki) adet Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır.

Adayların; Strateji ve Bütçe Başkanlığı (https://kamuilan.sbb.gov.tr/), Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı (www.tuik.gov.tr) ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Kariyer Kapısı Platformu (CBİKO) internet sitelerinde bulunan sınav ilanını inceleyerek şartları sağlayanların başvurularını Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı (TÜİK) - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım hizmeti veya Kariyer Kapısı internet adresinden

(https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) elektronik olarak yapmaları gerekecektir. Şahsen başvuru alınmayacak olup posta veya diğer yollarla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.