Öne Çıkanlar İstihdam Seferberliğine İİBF Mezunları da Katılmalıdır İş Yasası 7144 Sayılı Kanun Resmi Gazetede 1344 İcra Katibi Alınacak Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

2018 Yılında Tıbbi Sekretere 7 Bin Kadro Talebi

KamuMeb.net - Atama için taşeronlarla ilgili yasal düzenlemenin bitmesini beklediklerini belirten Bakan Demircan atama bekleyen tıbbi sekreterleri heyecanlandı. Sağlıkla ilgili istatistikî verileri derleyen, hastaneye giriş yapan hastaların çeşitli birimlere dağılımını yapan, yapılan tedavinin sonucu hastaneden taburcu olan veya ölen kişilerin sayılarını toplayan, tıbbi raporları yazan, hastane arşivini baştan kurup düzenleyen Tıbbi Sekreterler artık atanmak istiyor.

Seslerini sosyal medya aracılıyla duyurmaya çalışan tıbbi sekreterler, #2018deTIBBİSEKRETERE7000KADRO ve #TıbbiSekreterlere7BinAtamaHaktır hashtagları ile sorunlarını dile getiren tweetler atıyorlar. Hashtaglardan da anlaşılacağı üzere tıbbi sekreterler 2018 yılında 7 bin kadro istiyor.

Yılda 18500'ün üzerinde tıbbi sekreter mezunu veriyor. Şuan toplamda 100 bine yakın mezunu olan Tıbbi Sekreterler mağduriyetlerinin ve sorunlarının çözülmesini istiyor.

8 aydır yardımcı sağlık personelinin alım beklediğini ifade eden atama bekleyen Tıbbi Sekreterler bu durumun bir an önce son bulmasını istiyor.

Yüksek puanlıların atanamayıp düşük puanlıların genelgeyle işe giremediğini söyleyen atama bekleyen Tıbbi Sekreterler, adil alım bekliyor.

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.