Öne Çıkanlar MEB 2024 Yılı ALES Başvuruları YKS Okul Birincisi Adaylar ve Eğitim Bilgisi MSÜ Başvuruları Elektronik Sınav

85 Bin Yeni Kadro Açılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Sağlıkçılarımıza 14 Mart Tıp Bayramı'nda verdiğimiz sözlerin hepsini birer birer yerine getiriyoruz.. Hekimlerin mağduriyetine yol açan malpraktis sorunu çözüldü. Hekimlerin emekliliklerinde hak kaybına yol açan düzenlemeyi tamamladık. Sağlık kuruluşlarındaki uzman hekimlerimizin hastalara daha fazla vakit ayırabilmeleri amacıyla 85 bin yardımcı personel kadrosunu açtık. Aile hekimlerimizin temel ücretlerini de hasta yüküne orantılı şekilde yeniden düzenledik. Türkiye'nin en köklü sağlık reformlarını hayata geçirmiş yönetim olarak son dönemde şikayetlerin tamamını çözüme kavuşturmuş oluyoruz.'' dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Sağlıkta Beyaz Reform'a destek kuvvet, 85 Bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar için görülmemiş büyüklükte bir kadro açılıyor. Gözümüz aydın. Bakanlığımız, bu yıl 85 Bin kadro açıyor. Yeni çalışma arkadaşlarımızın sayısı, bazı ülkelerin nüfusundan fazla! Gözümüz aydın." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Beyaz Reform’da evrensel küme, kapsam dışını İÇERİYOR. Sn. Cumhurbaşkanımızın 14 Mart Tıp Bayramında sağlık çalışanlarına verdiği 5 müjde, bugün itibariyle, yine müjde değerinde yeni gelişmelerle tamamlandı. Camiamız adına kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Sağlık çalışanlarının özlük hakları ve emeklilik şartlarının iyileştirilmesinde, çözüm üreticiliği için Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Nureddin Nebati’ye, geliştirdiği yol gösterici formüller için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn. Vedat Bilgin’e teşekkürü bir borç bilirim." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.